Schietpartij Groningen

Schokkende beelden tonen schietpartij in centrum Groningen. Dat meldt de politie.


Pin Op Rijksoverheid Infographics

Drie personen raakten gewond.

. Een getuige filmde het incident. Evdg Vandaag om 0747 De feiten vonden plaats. Ze schreeuwen en gooien enkele voorwerpen naar hem toe.

Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur. De schutter is aangehouden. 4 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt.

Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR. GRONINGEN - Bij een schietpartij in de Populierenlaan in Groningen is woensdagavond een persoon gewond geraakt. Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft.

Schietpartij binnenstad Groningen drie gewonden Bij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond zijn drie mensen gewond geraakt. 3 hours agoDrie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. 1 hour agoGroningen - De man die schoot zaterdagavond in Groningen en daarmee drie personen verwondde werd opgejaagd.

De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. Dat heeft de politie donderdagochtend. 18 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.

Volgens de politie is er meerdere keren. Op de beelden zien is hoe de schutter op straat ruzie krijg met een groep. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat bevestigt de politie op Twitter.

Een politiehelikopter vliegt boven de stad. Schietpartij in centrum Groningen. Politie moet nog bevestigen.

Dat zie je op videobeelden die zijn opgedoken op internet. Posted by 1 day ago. TTR HAA 10-07-22 06.

Op sociale media circuleert een video van de schietpartij in Groningen waarbij zaterdag drie mensen gewond raakten. Er zou meerdere keren zijn geschoten. 6 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt.

Het incident vond gisteravond rond 20. Zaterdagavond is er iets voor 8 uur s avonds een schietpartij geweest in de Haddingestraat in Groningen. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie. Bij de schietpartij in de Populierenlaan in Groningen is woensdagavond een 30-jarige man uit Groningen gewond geraakt. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie. 18 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Een verdachte wordt in de omgeving gezocht.

Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen.

Jongen19 raakt gewond update 15 januari 2022 2334. 5 hours agoSchietpartij Groningen. 9 juli 2022 2016 uur.

6 hours agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden. Er is nog geen verdachte aangehouden.

18 hours agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ambulance Groningen Politie Schietpartij bij de Boeg in Lewenborg.

Het incident vond rond 2000 uur vanavond plaats in de Haddingestraat. Known as the Martyrs of Gorkum after the town to which they originally belonged. Groningen - Aan de Boeg in Groningen heeft zaterdagavond rond 2200 uur een schietincident plaatsgevonden.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. 1 man raakte daarbij zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident aan de Radiumstraat in Groningen.

Dinsdagnacht werd de politie omstreeks kwart voor twee gealarmeerd dat er op de woning zou zijn geschoten. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur. De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze.

19 Catholic clerics were hanged to death in the Dutch town of Brielle by Protestant Calvinists during the Dutch revolt against Spanish in 1572. Daarbij is een 19-jarige man uit Groningen gewond geraakt. Deel dit artikel.

Er was een ruzie de man pakte op een gegeven moment een pistool.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel